Hoe wij werken..

Home / Hoe wij werken..

Samen met jullie overleg ik hoe dat jullie ideale foto’s eruit zouden moeten zien. Daarom is het wel handig als je zelf een stijl in je hoofd hebt zodat ik samen met jou hier de beste locatie voor kan zoeken. Het is natuurlijk ook mogelijk dat ik bij jullie in huis of tuin foto’s kom maken. Ook zijn we nog niet zolang gestart met studio foto’s dit is dus ook een mogelijkheid.

Voor het maken van de buiten foto’s kiezen we meestal in samenspraak 2 datums uit, omdat je natuurlijk niet weet hoe dat het weer gaat zijn en zo hebben we de beste dag uitgekozen om de leukste foto’s te kunnen maken.

Ik ben niet zo iemand die veel op de klok kijkt of de fotoshoot is afgelopen, ik kijk meer of dat ik de beste foto’s er heb uitgehaald en ik zelf tevreden ben. Natuurlijk moeten jullie ook tevreden zijn met het resultaat!

Als je leuke ideeën hebt voor een fotoshoot of extra props mee wil nemen om te gebruiken mag dat natuurlijk altijd en dat mag je altijd op voorhand al doorgeven, zo weet ik ook welke mogelijkheden we hebben en wat we er allemaal mee kunnen doen.

Na ongeveer 2 weken krijg je de foto’s toegestuurd. Het aantal foto’s kan ik niet echt geven want ik bewerk zoveel mogelijk foto’s als ik eruit kan halen.